Francúzske stolovanie,...
SpäťPopis: Charakteristika francúzskej kuchyne, zvykov aj stolovania
Učiteľ: Dana SobotováViac
Predmet: technika obsluhy, technológia
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Dana Sobotová, internet
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 14:42
Formát súboru:
Veľkosť: 1813 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Dana Sobotová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Alžbeta Graňáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Dana Sobotová
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Martin Gurecký
Občianska náuka
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Jaroslava Džavoronková
Etická výchova, Francúzsky jazyk
Nešpecifikovaný
Katarína Murínová
Stručné približenie zvykov vo francúzskej kuchyni, vhodné na hodiny techniky obsluhy, technológie, ...