Slávnostné stolovanie
SpäťPopis: Stručná charakteristika pravidiel slávnostného stolovania
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Ivana Dutková | (20.10.2013 14:24 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Dana SobotováViac
Predmet: technika obsluhy
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Dana Sobotová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.01.2012 09:03
Formát súboru:
Veľkosť: 4905 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Karin Veseleniová
Pracovné vyučovanie
4. ročník ZŠ
Mária Lišková
Ruský jazyk, Svet práce
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Danica Hanudeľová
Etická výchova
Nešpecifikovaný
Františka Fehérová
Prírodoveda, Triednictvo
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ
Beáta Vasiľovová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Dana Sobotová