Predbežná úprava potravín živočíšneho pôvodu
SpäťPopis: Základné spôsoby spracovania potravín živočíšneho pôvodu
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:25
Formát súboru:
Veľkosť: 7473 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
4. ročník ZŠ
Renáta Černáková
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Mlázovská
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Svetlana Glosárová
Pracovné vyučovanie
3. ročník ZŠ
Dana Sálusová
ďakujem kolega, si šikovný