Druhy obilnín
SpäťPopis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (14.04.2012 10:30 - neprečítaný)
pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....
pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....
Reagovať | Anna Zubáková | (14.04.2012 22:10 - neprečítaný)
Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku
Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 21:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2423 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Dejepis, Vlastiveda
4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Ľudmila Žoldaková
Biológia
5. ročník ZŠ
Lenka Zemanová
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ
Alena Šviriková
Biológia
Nešpecifikovaný
Marta Rusnáková
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Danka Spišáková
pekne,prehľadne.... hodnotím