Zásady hygieny pri príprave pokrmov
SpäťPopis:
Učiteľ: Zlata KolesárováViac
Predmet: OVY
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2020 20:31
Formát súboru:
Veľkosť: 67 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Monika Pivarči
Prírodoveda
1. ročník ZŠ
Ingrid Duláková
Biológia, Všeobecné
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Radka Kohútiková
Prírodoveda, Školský klub detí
1. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková