Predbežná úprava potravín rastlinného pôvodu
SpäťPopis: Základné spôsoby spracovania potravín rastlinného pôvodu.
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 09:35
Formát súboru:
Veľkosť: 6347 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
Fyzika
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Ľubomíra Macháčová
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Janka Kapustová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Občianska náuka
5. ročník ZŠ
Peter Argaláš