Mäso
SpäťPopis: Charakteristika, zloženie, zrenie, akosť, skladovanie, chyby mäsa, konzervovanie mäsa, videá.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Eleonóra Boocová | (21.01.2018 18:56 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:10
Formát súboru:
Veľkosť: 9770 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Vladimír Kázik
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Bednárová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková