Baranie mäso.pptx
SpäťPopis: baranie mäso, charakteristika, delenie a použitie jednotlivých častí
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Anna Drahovská | (01.12.2012 10:32 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2012 22:27
Formát súboru:
Veľkosť: 923 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Mária Bednárová
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Darina Jatiová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ