Enzýmy

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná charakteristika, zdroje, žiadúce a nežiadúce vplyvy enzýmov


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Anna Plachtinská | (15.01.2012 09:14 - neprečítaný)

Krásna práca... 1***


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.01.2012 22:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2435 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia, Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Monika Gancznerová
Chémia 2. ročník SŠ (Sexta OG) Štefan Baran
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lenka Tegiová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Daniela Kravecová, PhD.
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Karlubíková