Tuky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Dokument sa skladá zo štyroch častí - význam tukov vo výžive, rastlinné, živočíšne a upravené tuky (charakteristika, rozdelenie, postup pri výrobe, popis jednotlivých druhov, skladovanie, odporúčania). V závere sú odkazy na videá (výroba rastlinných olejov, arašidového masla)


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Zlatica Urbanská | (23.10.2013 20:29 - neprečítaný)

pekná práca...využijem..ďakujem

* Reagovať | Katarína Láskavá | (15.10.2020 23:12 - neprečítaný)

super, určite ju použijem na hodine PVY...ďakujem


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 17:38
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7017 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Michaela Lachová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Viera Jančová
Matematika 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Monika Červeňáková
Matematika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Natália Martišová
Matematika 4. ročník ZŠ Natália Martišová