Mlynské výrobky
SpäťPopis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru:
Veľkosť: 4312 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Inna Jackaninová
Školský klub detí, Výtvarná výchova
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Emília Letková
Výtvarná výchova
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Antónia Pipíšková
Obohatenie, Výchova umením
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Kubincová
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova
Nešpecifikovaný
Simona Horváthová
VPP - veľmi pekná prezentácia