Vajcia
SpäťPopis: Výživová hodnota, zloženie, triedenie, označovanie, skladovanie, skúška čerstvosti, chyby vajec, konzervovanie vajec. Vaječné výrobky a ich výroba. Krátke videá.
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:14
Formát súboru:
Veľkosť: 22 MB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Miriam Ritomská
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jana Kallová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jana Kallová
Matematika
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Lucia Skybová- Kutilová
vynikajúce, vymakané a všetky! - klobúk dole!!!