Vajcia

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Výživová hodnota, zloženie, triedenie, označovanie, skladovanie, skúška čerstvosti, chyby vajec, konzervovanie vajec. Vaječné výrobky a ich výroba. Krátke videá.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Eva Šimková | (25.01.2013 23:15 - neprečítaný)

vynikajúce, vymakané a všetky! - klobúk dole!!!

* Reagovať | Anna Zubáková | (25.02.2013 11:39 - neprečítaný)

Ďakujem za uznanie


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:14
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 22 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG) Miriam Ritomská
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jana Kallová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jana Kallová
Matematika 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Lucia Skybová- Kutilová