Mlynské výrobky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Renata Halásová | (15.06.2012 21:41 - neprečítaný)

VPP - veľmi pekná prezentácia

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (15.06.2012 22:30 - neprečítaný)

fajnové, poučné...., hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4312 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Inna Jackaninová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Jitka Hrablayová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Gabriela Ilavská
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Andrea Cífferyová