Mlynské výrobky
SpäťPopis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru:
Veľkosť: 4312 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Inna Jackaninová
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ
Jitka Hrablayová
Slovenský jazyk a literatúra
3. ročník ZŠ
Gabriela Ilavská
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Andrea Cífferyová
VPP - veľmi pekná prezentácia