Španielska kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika - polievky, prílohy, zeleninové jedlá, nápoje, kontrolné otázky


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Danica Janišová | (06.02.2013 19:57 - neprečítaný)

pekná práca, zaujala ma


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 21:10
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1160 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Geografia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Lucia Lieskovská
Matematika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Erika Tomková
Školský klub detí, Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ Emília Letková
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jozef Hain
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dušan Matúška