Mäso jatočných zvierat 2 (teľacie mäso)
SpäťPopis: Popis, akostné triedy, delenie, videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 14:46
Formát súboru:
Veľkosť: 1293 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Anglický jazyk, Biológia, Prírodoveda, Školský klub detí, Špeciálna pedagogika
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Oľga Závacká
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Mišáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Marcela Gucká