Spracovanie mäsa v kuchyni
SpäťPopis: Charakteristika mäsa, delenie - jatočného, hydiny, zveriny, rýb, znaky mäsa
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Miroslava Gulášová | (28.04.2014 21:36 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Mária BednárováViac
Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 22:17
Formát súboru:
Veľkosť: 846 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Iva Gombaszögiová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlata Kolesárová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Vladimír Kázik
Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Bednárová
Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Zuzana Horniaková