Španielska kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika - polievky, prílohy, zeleninové jedlá, nápoje, kontrolné otázky


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Danica Janišová | (06.02.2013 19:57 - neprečítaný)

pekná práca, zaujala ma


*Pridať komentár

Učiteľ: Mária BednárováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy jedál
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Mária Bednárová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.02.2013 21:10
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1160 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Hudobná výchova 6. ročník ZŠ (Prima OG) Petra Jančíková
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Vladimíra Ďurčová
nešpecifikovaný 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Gabriela Šimová
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Mária Bednárová
Geografia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Mária Zástěrová