Vitamíny
SpäťPopis: Stručne charakterizované jednotlivé vitamíny rozpustné vo vode, tukoch (zdroj, význam, dôsledky nedostatku na ľudský organizmus), avitaminóza, hypovitaminóza, hypervitaminóza
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 28.02.2012 00:18
Formát súboru:
Veľkosť: 1015 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Anna Plachtinská
Chémia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Štefan Baran
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlatica Urbanská
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Halásová
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG)
Hana Červená
Biológia, Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Halásová
Výborné... 1*** Ukladám si, ďakujem, určite využijem, keď budem učiť siedmakov...