Článok: Pozreli ste sa niekedy na jedlo ako na zabalené slnečné lúče? Fotosyntéza kryštalizuje slnečné žiarenie na cukor.

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zaujímavý pohľad na fotosyntézu, preložené z waldorfskej učebnice chémie. https://relaxmagazin.sk/2020/01/04/pozreli-ste-sa-niekedy-na-jedlo-ako-na-zabalene-slnecne-luce-fotosynteza-krystalizuje-slnecne-ziarenie-na-cukor/ Doplnenie učiva o cukre.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Martina StrihováViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)

Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.01.2020 21:41
Formát súboru: url
Veľkosť: 171 B

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Monika Sabelová
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Zuzana Morávková
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Natália Belicová
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Adela Horváthová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Ivana Šišoláková