Povzbudivé pochutiny 1 (káva)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Pestovanie, spracovanie, skladovanie, zloženie kávy, druhy káv. Kávoviny (kávové prísady, obilné kávoviny). Videá


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 00:42
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4753 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Sabová
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí 4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Antónia Vrábľová
Obohatenie, Pracovné vyučovanie 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Antónia Vrábľová
Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Sabová
Biológia, Chémia Nešpecifikovaný Michael Fuchs