Povzbudivé pochutiny 1 (káva)
SpäťPopis: Pestovanie, spracovanie, skladovanie, zloženie kávy, druhy káv. Kávoviny (kávové prísady, obilné kávoviny). Videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 00:42
Formát súboru:
Veľkosť: 4753 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Sabová
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Antónia Vrábľová
Obohatenie, Pracovné vyučovanie
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Antónia Vrábľová
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Sabová
Biológia, Chémia
Nešpecifikovaný
Michael Fuchs
fajn, hodnotím