Predbežná úprava potravín rastlinného pôvodu
SpäťPopis: Základné spôsoby spracovania potravín rastlinného pôvodu.
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 09:35
Formát súboru:
Veľkosť: 6347 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Dzurková
Slovenský jazyk a literatúra
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Beata Strculová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Veronika Pelcová