Lipidy I

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika lipidov, jednoduché lipidy, delenie jednoduchých lipidov, stužovanie tukov, vysychanie olejov, žltnutie tukov, stužovanie tukov, význam a vlastnosti tukov.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Zuzana TOMEČKOVÁViac 

Predmet: Chémia
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Zuzana TOMEČKOVÁ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.02.2021 23:08
Formát súboru: ppsx
Veľkosť: 4144 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Hana Červená
Školský klub detí, Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Petra Gáfriková
Fyzika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Miluša Sohová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Schmidtová