obsluha problémových hostí
SpäťPopis: ako postupovať pri obsluhe problemovych hostí v zariadeniach spoločného stravovania
Učiteľ: Alexandra RosslerViac
Predmet: technika obsluhy (Spoločenské predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.03.2011 22:11
Formát súboru:
Veľkosť: 1546 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Alexandra Rossler
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
Náboženská výchova
3. ročník ZŠ
Mária Kubincová