Korenenie potravín
SpäťPopis: Koreniny - charakteristika, rozdelenie a použitie
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.12.2016 12:14
Formát súboru:
Veľkosť: 5964 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
Biológia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
Školský klub detí
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Antónia Pipíšková
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Renáta Glatzová