Predbežné tepelné úpravy spracovania potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu
SpäťPopis: Predbežné tepelné úpravy spracovania potravín rastlinného a živočíšneho pôvodu
Učiteľ: Ľuboš KovaľViac
Predmet: Technológia prípravy jedál
Ročník:
Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 11:32
Formát súboru:
Veľkosť: 2120 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Mária Bednárová
Pracovné vyučovanie
4. ročník ZŠ
Marián Mikoláš
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
Technika
5. ročník ZŠ
Zuzana Šajbidorová
Informatika
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Marianna Krajčová