Krémy, plnky

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základné krémy a plnky do zákuskov


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 09:54
Formát súboru: docx
Veľkosť: 801 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zlata Kolesárová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Michaela Zongorová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zlatica Urbanská
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Margita Masiariková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Andrea Bosá