Predbežná úprava potravín rastlinného pôvodu

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základné spôsoby spracovania potravín rastlinného pôvodu.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Ľuboš KovaľViac 

Predmet: Technológia prípravy jedál (Predmety z oblasti služieb)
Ročník:

Autor: Ľuboš Kovaľ
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.12.2016 09:35
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 6347 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Občianska náuka 5. ročník ZŠ Lenka Truchanová
Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG) Alena Drinková
Technika 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Šajbidorová