Triedenie potravín

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 2
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zdroje potravy človeka -triedenie potravín do skupín ( rastlinného, živočíšneho pôvodu, resp. vyrobené človekom). Pracovný list alebo test / previerka vedomostí po prebratí tematického celku. Podkladom mi bola práca p.uč.Jarmily Gondekovej, ktorú som upravila a rozšírila podľa novej druháckej prvouky, ďakujem.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Diana SzabováViac 

Predmet: Prírodoveda, Prvouka
Ročník: 2. ročník ZŠ

Autor: Diana Szabová, Jarmila Gondeková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2017 19:20
Formát súboru: pdf
Veľkosť: 821 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Veronika Dibalová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Renáta Priščáková
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Lucia Skybová- Kutilová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Silvia Hiščáková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Margita Husáková