Mäkkýše v gastronómii

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Mäkkýše v gastronómii, druhy, tepelná úprava, pomôcky.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Janka BiskupičováViac 

Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 08.01.2011 11:52
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 2498 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Marianna Jančurová
Matematika 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Mária Mačuhová
Matematika 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Mária Lehoczká