maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Gastronómia Maďarska
Učiteľ: Anna PivarčiováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 11:09
Formát súboru:
Veľkosť: 3181 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
Dejepis
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dušan Matúška
Geografia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Vladimír Karásek
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Ivana Fiťmová