Šumivé vína
SpäťPopis: Upravené vína: šumivé, sýtené, šampanské. Výroba. Teplota pri servírovaní.
Učiteľ: Janka HazákováViac
Predmet: Poľnohospodárske a potravinárske predmety
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Mária Mišániová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.05.2019 14:10
Formát súboru:
Veľkosť: 1842 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Janka Hazáková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
Biológia, Ekológia
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Terézia Kolcunová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Anna Borbuliaková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Janka Hazáková