Zásady hygieny pri príprave pokrmov
SpäťPopis:
Učiteľ: Zlata KolesárováViac
Predmet: OVY
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor:
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.11.2020 20:31
Formát súboru:
Veľkosť: 67 B
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Lenka Dubielová
Triednictvo, Všeobecné
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Miriam Bencová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Monika Pivarči
Pracovné vyučovanie, Prírodoveda, Špeciálna pedagogika, Vlastiveda, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Simona Potfajová
Triednictvo
0. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG)
Darina Sýkorová