Výpočet energetickej hodnoty pokrmov.
SpäťPopis: Výpočet energetickej hodnoty pokrmov. Teória a zadanie cvičenia. Pre výpočet sú potrebné tabuľky výživových hodnôt.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: Potraviny a výživa, manažment gastronomický (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.01.2011 15:50
Formát súboru:
Veľkosť: 45 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Eva Siposová
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
Biológia, Prírodoveda
4. ročník ZŠ, 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Mária Martinková
Chémia, Všeobecné
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Natália Belicová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
dobrý materiál, zíde sa aj na biológii, či na matematike, vďaka