Krémy, plnky

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Základné krémy a plnky do zákuskov


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna PivarčiováViac 

Predmet: Všeobecné, Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Pivarčiová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.06.2020 09:54
Formát súboru: docx
Veľkosť: 801 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Andrea Bosá
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Oľga Oslanecová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Daniela Stančíková
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Margita Masiariková