Zložky potravy

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zložky potravy: cukry, tuky, bielkoviny, vitamíny, minerálne látky, voda


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Romana ČervenákováViac 

Predmet: Biológia
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)

Autor: Romana Červenáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 30.12.2021 18:52
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 5832 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) František Bednár
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Dana Zajícová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Adriana Krajkovičová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Langová
Chémia Nešpecifikovaný Marianna Chotárová