Základné spôsoby tepelnej úpravy potravín

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Prezentácia na techniku v rámci celku Príprava jedál a výživa.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Zuzana ŠajbidorováViac 

Predmet: Technika
Ročník: 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)

Autor: Zuzana Šajbidorová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.10.2021 10:19
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1247 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Štefánia Čurillová
Obohatenie 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Monika Slamková
Školský klub detí 2. ročník ZŠ Beata Čamajová
Hudobná výchova, Špeciálna pedagogika 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Margaréta Binderová
Pracovné vyučovanie, Triednictvo 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Alena Burčíková