Upravené tuky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručný popis, rozdelenie, výroba upravených tukov, charakteristika a využitie jednotlivých druhov, skladovanie, chyby skladovania.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 19.04.2012 18:56
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1415 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 3. ročník ZŠ Katarína Ruttkayová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ivana Farbiaková
Anglický jazyk, Geografia, Obohatenie, Všeobecné 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Gabriela Šimová
Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Technika 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Šajbidorová