Dlhotrvajúce potraviny
SpäťPopis: Stručný zoznam potravín, ktoré možno dlhodobo skladovať a následne použiť.
Učiteľ: Janka OlejníkováViac
Predmet: Ekonomické predmety
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Janka Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.01.2024 18:25
Formát súboru:
Veľkosť: 8647 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Pracovné vyučovanie
4. ročník ZŠ
Danka Spišáková
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Petra Gáfriková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Strihová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lucia Mlázovská
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
Nemecký jazyk, Prírodoveda
2. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ
Mária Lehoczká