Zložky potravy
SpäťPopis: Zložky potravy: cukry, tuky, bielkoviny, vitamíny, minerálne látky, voda
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Monika Moravcová | (21.01.2022 12:37 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Romana ČervenákováViac
Predmet: Biológia
Ročník: 7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Autor: Romana Červenáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 30.12.2021 18:52
Formát súboru:
Veľkosť: 5832 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Dana Zajícová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Karin Kotlárová
Biológia, Telesná výchova
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcel Vaľo
Chémia
Nešpecifikovaný
Marianna Chotárová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lilliana Maxvell Gates
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Alena Kvašňovská