Vajcia

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Výživová hodnota, zloženie, triedenie, označovanie, skladovanie, skúška čerstvosti, chyby vajec, konzervovanie vajec. Vaječné výrobky a ich výroba. Krátke videá.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Eva Šimková | (25.01.2013 23:15 - neprečítaný)

vynikajúce, vymakané a všetky! - klobúk dole!!!

* Reagovať | Anna Zubáková | (25.02.2013 11:39 - neprečítaný)

Ďakujem za uznanie


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:14
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 22 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG) Miriam Ritomská
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Eva Siposová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jana Kallová
Slovenský jazyk a literatúra 6. ročník ZŠ (Prima OG) Mária Kubušová
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Jaroslava Franková