Huby

Späť
z
zlý (1)
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, zloženie, rozdelenie - voľne rastúce huby (hríb, kuriatko, rýdzik, smrčok, bedľa, hľuzovka), pestované (šampión, hliva, húževnatec, uchovec). Výrobky z jedlých húb, základné pravidlá práce s nimi, zoznam jedlých voľne rastúcich húb, ktoré možno uvádzať do obehu spolu s ich vyobrazením. Videá (rast húb, pestovanie šampiónov, ...)


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Jana Višňovská | (22.05.2012 23:11 - neprečítaný)

výborné, vďaka použijem

* Reagovať | Anna Tabačáková | (24.05.2012 10:24 - neprečítaný)

Komentár ku: zlý
lebo

* Reagovať | Anna Zubáková | (24.05.2012 11:24 - neprečítaný)

Rešpektujem názor každého, ale prosila by som konkretizovať pripomienky. Ďakujem

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (26.05.2012 07:51 - neprečítaný)

aj ja sa pýtam, prečo?


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 18:59
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 13 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 4. ročník ZŠ Erika Homoľová
Biológia 5. ročník ZŠ Anna Plachtinská
Biológia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Dana Zajícová
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Soňa Matejková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Dana Zajícová