Rakúska kuchyňa
SpäťPopis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbor kuchár a hotelová akadémia.
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.12.2011 19:30
Formát súboru:
Veľkosť: 3550 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Pivarčiová
Nemecký jazyk
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Erika Tomková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlatica Urbanská
Geografia
Nešpecifikovaný
Lucia Kostrubová
Geografia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Dana Pecárová