Lipidy (tuky)
SpäťPopis: Tuky ako živiny, zloženie (jednoduché, zložené), rozdelenie podľa pôvodu (živočíšneho, rastlinného), koexistencie (tuhé, polotuhé,kvapalné), vlastnosti tukov a ich využitie v gastronómii
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 19:20
Formát súboru:
Veľkosť: 494 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Katarína Puschenreiterová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Eva Schmidtová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Filip Vaško
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Monika Gancznerová
Chémia
3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Zuzana Heredošová
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Soňa Kenderová