obsluha problémových hostí

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: ako postupovať pri obsluhe problemovych hostí v zariadeniach spoločného stravovania


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: technika obsluhy (Spoločenské predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.03.2011 22:11
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 1546 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Anglický jazyk, Etická výchova, Náboženská výchova, Občianska náuka, Svet práce 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Gabriela Šimová
Triednictvo Nešpecifikovaný Monika Urdová
Matematika 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Mária Lehoczká
Slovenský jazyk a literatúra 4. ročník ZŠ Stanislava Šušelová
Vlastiveda 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Michaela Vráblová