Ovocie

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zloženie a rozdelenie ovocia (jadrové, kôstkové, bobuľové,škrupinové, citrusové,ostatné južné ovocie). V každom druhu stručná charakteristika jeho typických predstaviteľov z hľadiska zloženia a využitia v potravinárstve, spôsoby konzervovania ovocia, zaujímavosti, videá (pestovanie brusníc na severoamerických plantážach, pestovanie a spracovanie ananásov, ...)


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (21.05.2012 20:51 - neprečítaný)

veľmi pekne spracované..... hodnotím

* Reagovať | Anna Plachtinská | (22.05.2012 10:17 - neprečítaný)

Pekný prehľad... 1***

* Reagovať | Miroslava Máčayová | (13.03.2016 18:37 - neprečítaný)

veľmi pekne spracované


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.05.2012 20:32
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 13 MB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Monika Schutzová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Adriana Hoštáková
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Jana Hyblerová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Vlasta Kasalová
Pracovné vyučovanie Nešpecifikovaný Karin Kotlárová