Kôrovce v gastronómii
SpäťPopis: Prezentácia je určená na predmet Technológia a technika, odbor kuchár alebo Potraviny a výživa pre 3. ročník alebo 1. ročník.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Janka Latková | (25.10.2011 20:48 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Janka BiskupičováViac
Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.01.2011 18:24
Formát súboru:
Veľkosť: 6307 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Ľudovít Sebelédi
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlatica Urbanská
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Zlatica Urbanská
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Zuzana Bergendiová