Ukradnuté práce

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Pre pani Danicu Slašťanovú a pre všetkých, ktorým prekážali ukradnuté práce.....


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Žaneta Pikartová | (08.12.2009 22:26 - neprečítaný)

Ďakujem za Vašu odvahu. Po mesiacoch strávených tu, najmä v noci, viem, že administrátor si v noci číta komentár ku všetkým príspevkom, ale zatiaľ nikdy nereagovali, a čo tu bolo už plagiátorov. No nikto to nedotiahol do takej dokonalosti ako pani Kormanská. Naozaj by ma zaujímalo, čo tým sledovala ?

* Reagovať | Edita Pláteníková | (08.12.2009 22:29 - neprečítaný)

Ďakovať nie je za čo, nebyť nefunkčných komentárov, asi by som ďalej písala len komentáre k prácam. Bola to vlastne šťastná zhoda náhod.

* Reagovať | Danica Slašťanová | (08.12.2009 22:31 - neprečítaný)

Dobrý večer....áno všimla som si, že sa konečne začalo niečo diať. KONEČNE! Chodím tu rada, je to pre mňa akýsi druh relaxu a popritom tu nájdem veľa perfektných vecí pre svoju prácu - ďakujem všetkým, ktorých príspevky som využila. Takisto, keď niečo SVOJE vytvorím, tak sa rada podelím o to. A ešte som tu spoznala veľa skvelých ľudí....Ale ozaj ma nebaví preklikávať sa príspevkami, ktoré tu už niekto vložil a druhý s drzosťou vloží ešte raz a dokonca pod svojim menom. A tiež sa mi nepáči, že sa tu vkladá veľmi veľa vecí, ktoré ľudia dostávajú na mail. Ak sa niekomu zdá, že prezentáciu, ktorú dostal mailom by iný mohol využiť v škole a je niečím zaujímavá, tak nie som proti, ale bolo by vhodné sa pred vložením pozrieť aj do vyhľadávania, či také niečo tu už náhodou nie je. Fakt niektoré takéto veci sú tu pridané aj 7 - 8 krát. Keďže som tu od začiatku fungovania knižnice mám dobrý prehľad. Dúfam, že sa to tu trošku zlepší Prajem pekný zvyšok večera

* Reagovať | Edita Pláteníková | (08.12.2009 22:37 - neprečítaný)

Ja by som išla ešte ďalej. Myšlienka tohto portálu je úžasná. Určite to prioritne bola idea "pomôžeme jeden druhému". To je úžasné. Podľa mojej mienky sa táto myšlienka zvrtla vďaka raitingu a súťaženiu. Ja by som súťaže o titul Učiteľ mesiaca zrušila. Vkladajme sem práce kvôli pôvodnej myšlienke - pomáhať si.

* Reagovať | Lýdia Rezničáková | (08.12.2009 23:15 - neprečítaný)

Mne chýba aj to, že predtým sa mi zobrazovali príspevky s podobnou témou, keď som niečo hľadala, našla som to rýchlejšie, veď nechcem tu stráviť pol roka preklikávaním sa len poslednými príspevkami-zobrazili sa mi tak aj staršie práce, často veľmi dobré, ktoré už tu tak rýchlo nenájdem, keďže sa zobrazujú len tie z posledného mesiaca. A čo - keď za mesiac pridám sto príspevkov, získam sto bodov? Veď o to nejde, ten kto práce ozaj tvorí a aj ich na vyučovaní používa za mesiac sa nestane majstrom sveta, je tým vytrvalým bežcom na dlhé trate a to by sa malo ceniť viac , a aj som celkom rada, že opäť neuvidím "objatie"

* Reagovať | Danica Slašťanová | (08.12.2009 23:26 - neprečítaný)

Lydka máte pravdu, tie príspevky čo sa predtým zobrazovali s podobnou témou bola skvelá vec. Teraz sa už k tým starším príspevkom (pokiaľ niečo konkrétne nehľadám vo vyhľadávaní) ani nedostaneme, lebo sa tu objavujú iba nové - čo je škoda.

* Reagovať | Eva Dzurková | (09.12.2009 06:27 - neprečítaný)

Editke - srdečná vďaka za nás všetkých Súhlasím so všetkými príspevkami k tejto téme...tiež som sa v komentároch k tzv. prispievateľke Kormanskej vyjadrila - aj na adresu providera, či tu ide len o peniaze alebo o skutočne dobrý úmysel poskytovať učiteľom super priestor. Som veľmi rada, že prišla pozitívna zmena Editka, super

* Reagovať | Edita Pláteníková | (09.12.2009 07:09 - neprečítaný)

Dievčatá, ďakujem za pozitívne ohlasy, pred zverejnením tohto dokumentu som váhala, napokon zvíťazilo svedomie, veď deti vediem k tomu, že sa majú ku všetkému dopracovať prácou. Poobede pošlem poďakovanie administrátorom za riešenie tejto situácie, dovolím si pripísať aj žiadosť o opätovné zavedenie ponúkania podobných príspevkov. Mne napríklad chýba aj možnosť vyhľadávania podľa typu dokumentu. Viem, že chcem napr. ppt, ale musím preklikať všetky práce na danú tému. Možno nám nakoniec vyhovejú. Prajem Vám, ktorí pridávate svoje príspevky veľa chuti a elánu do práce.

* Reagovať | Magda Kováčiková | (09.12.2009 09:59 - neprečítaný)

Dobrý deň, tiež si myslím, že knižnica by nám mala pomáhať, nie je potrebný raiting. Najlepšie hodnotenie je hodnotenie ostatnými kolegami. Oveľa viac ma poteší, keď zistím, že niekto moju prácu použije so svojimi žiakmi. Pekný deň

* Reagovať | Lýdia Rezničáková | (09.12.2009 12:38 - neprečítaný)

súhlasím, pre mňa sa stali komentáre "dopingom" a motiváciou k tvoreniu nových príspevkov, aj na tomto mieste všetkým za ne ďakujem a vždy po vložení materiálu čakám na vyjadrenia kolegov a nemyslím tým len na kladné ohlasy, zaujíma ma názor kolegov, ako sa im s materiálom pracuje, či ho použili, čo by sa dalo zmeniť a vylepšiť- pre mňa má prispievanie do knižnice aj tento význam- zaujíma ma Váš názor, myslím, že aj o tom by to malo byť ...

* Reagovať | Edita Pláteníková | (09.12.2009 16:06 - neprečítaný)

Som rada, Magdi, že sme sa zhodli, pre mňa je tiež najdôležitejšie, že prácu, ktorú robím, niekto ocení a zrealizuje so žiakmi v inom "kúte" Slovenska. V tomto ohľade sú komentáre výborná vec, myslím, že pre veľké množstvo z nás je komentár lepší ako anonymné stlačenie smajlíka v hodnotení. Nakoniec, my dve sme vďaka komentárom začali komunikovať aj inak ako len tu, v knižnici. Ja som vďaka komentárom našla aj pani Pikartovú a naozaj úprimne sa zo spolupráce s ňou a s tebou teším.

* Reagovať | Božena Musilová | (09.12.2009 16:08 - neprečítaný)

Nepoznám sa osobne s Vami čo momentálene reagujete ale mnohé príspevky som už vhodne využila, prípadne preposlala kolegom. Niečo málo sa snažím prispievať aj pre iných, ved kto pomôže učiteľovi ak nie kolega.

* Reagovať | Edita Pláteníková | (09.12.2009 16:24 - neprečítaný)

Reagovala som, nebola som poddľa komentárov pri prácach spomínanej pani učiteľky jediná, na to, že si vyberala v knižnici práce a uverejňovala ich pod svojím menom (asi kvôli raitingu). To sa nerobí. Ak ste použili moje práce, z toho sa, verte mi, úprimne teším, to je totiž dôvod, prečo ich sem dávam. Presne podľa pravidla: Mám, tak dám. Nevadí ak niekto práve nemá, jednoducho si iba vyberie. Tak by to malo byť. Ja napríklad nemám v ponuke ani jediné Hot pot cvičenie, kým som sem nechodila, ani som netušila, že si také čosi ide urobiť. Ale páčia sa mi, určite sa tomu cez letné prázdniny povenujem, jednoducho sa mi to páči a preto sa to naučím (snáď?)

* Reagovať | Mária Lehoczká | (09.12.2009 23:08 - neprečítaný)

Editka, som rada, že sa prelomili ľady a konečne sa začalo niečo diať.Neviem, na čo je dobré takéto hodnotenie, kde kvantita víťazí nad kvalitou.Kto sa chce podeliť s kolegami o svoje príspevky a materiály, urobí to aj bez hodnotenia. Ja som tu našla veľa kvalitného materiálu pre seba aj pre kolegov a spoznala ľudí, ktorí sa snažia nezištne pomôcť druhým A som im za to veľmi vďačná.Majka

* Reagovať | Edita Pláteníková | (29.12.2009 16:51 - neprečítaný)

Ja som tu okrem výborných prác našla aj skvelých ľudí - a nie len virtuálne, ale aj reálne. Bez zborovne by som ich s najväčšou pravdepodobnosťou nenašla. Za toto chcem autorom myšlienky poďakovať, ale skutočne tu mesiac čo mesiac vyhráva kvalita nad kvantitou a to nie je správne.

* Reagovať | Veronika Pelcová | (14.12.2009 11:07 - neprečítaný)

Aj podľa mňa sa myšlienka celej dobrej veci zvrtla vďaka raitingu a súťaženiu. Súhlasím s tým, že by sa súťaž o titul Učiteľ mesiaca mala zrušiť. Načo to je dobré, veď keď je niečo dobré treba to ohodnotiť a okomentovať.


*Pridať komentár

Učiteľ: Edita PláteníkováViac 

Predmet: Všeobecné
Ročník:

Autor: Edita Pláteníková
Typ dokumentu: Metodický materiál
Vytvorené dňa: 08.12.2009 22:12
Formát súboru: doc
Veľkosť: 27 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Beáta Vasiľovová
Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Pehaničová
Pracovné vyučovanie, Triednictvo, Všeobecné 4. ročník ZŠ Alena Burčíková
Všeobecné Nešpecifikovaný Andrea Skokanová
Všeobecné Nešpecifikovaný Edita Pláteníková
Dejepis 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Robert Ambroš