Triedenie potravín
SpäťPopis: Zdroje potravy človeka -triedenie potravín do skupín ( rastlinného, živočíšneho pôvodu, resp. vyrobené človekom). Pracovný list alebo test / previerka vedomostí po prebratí tematického celku. Podkladom mi bola práca p.uč.Jarmily Gondekovej, ktorú som upravila a rozšírila podľa novej druháckej prvouky, ďakujem.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Diana SzabováViac
Predmet: Prírodoveda, Prvouka
Ročník: 2. ročník ZŠ
Autor: Diana Szabová, Jarmila Gondeková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.04.2017 19:20
Formát súboru:
Veľkosť: 821 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
2. ročník ZŠ
Veronika Dibalová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Priščáková
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Beata Strculová
Hudobná výchova
Nešpecifikovaný
Gabriela Bedečová
Prírodoveda
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Slávka Kalakayová
Výbornéééé