Kôrovce v gastronómii

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Prezentácia je určená na predmet Technológia a technika, odbor kuchár alebo Potraviny a výživa pre 3. ročník alebo 1. ročník.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Janka BiskupičováViac 

Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.01.2011 18:24
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 6307 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Ľudovít Sebelédi
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlatica Urbanská
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Janka Biskupičová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zlatica Urbanská
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Mária Vrabcová
Slovenský jazyk a literatúra 2. ročník ZŠ Zuzana Bergendiová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Andrea Bosá
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Alena Môciková
Biológia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Peter Trajlínek
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Viera Vrlíková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Miroslava Pástorová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ Katarína Švajdová