Mäkkýše v gastronómii
SpäťPopis: Mäkkýše v gastronómii, druhy, tepelná úprava, pomôcky.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Jarmila Šmulíková | (18.03.2021 19:00 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Janka BiskupičováViac
Predmet: Technológia a technika (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Janka Biskupičová
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 08.01.2011 11:52
Formát súboru:
Veľkosť: 2498 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Zlatica Urbanská
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Pivarčiová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Stanislava Skruteková
Matematika
5. ročník ZŠ
Jozef Zimen